четвер, 29 серпня 2024 р.

Героїв - Україна пам'ятає

 29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. В цей день працівники Мар’янівської селищної ради і всі присутні на годині-пам’яті «Героїв Україна пам’ятає» ,біля банера загиблих/померлих захисників нашої громади, схилили голови перед їх світлою пам’яттю та вшанували всіх українців, які віддали своє життя за самостійність і незалежність України - хвилиною мовчання.

Саме сонях є символом Дня пам’яті захисників України, адже Україна для кожного із загиблих воїнів — це є сонце в його душі, яке зігрівало і надихало захищати свій дім.
Сонях — це не просто символ історичної мужності українських воїнів, це символ життя України. З чорним, як українська земля, зернятком, що обов’язково проросте, бо українці й далі будуть відроджуватися, скільки б не намагалися їх знищити.
Герої не вмирають і не вмруть,
Героїв пам’ятатимуть віками.








пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

День Державного Прапора України

 

Сьогодні , 23 липня, День Державного Прапора України.

Урочистості  у Мар’янівській громаді розпочались з загальнонаціональної хвилини мовчання. Під Державний Гімн України гордо і велично злетів у вись Державний прапор України. Слова вдячності нашим захисникам і вітання з Днем Державного Прапора всім присутнім висловив селищний голова Олег Басалик.

 Прапор це символ нашої Незалежності і Перемоги!
Пам’ятаймо і шануймо!
З Днем Державного Прапора, українці!!!

 Всі ми віримо, що незабаром на мирному та блакитному українському небі зійде яскраве сонце !

Слава Україні! Героям Слава!








понеділок, 12 серпня 2024 р.

Моя земля - земля моїх батьків

 

Сьогодні Міжнародний День молоді  – це не просто свято, сьогодні день цвіту нації та надії на європейське майбутнє України. Це можливість для молодих українців відчути свою важливість, отримати визнання своїх досягнень та зрозуміти, що саме вони є рушійною силою майбутнього відродження України.
У цей день молодь нашої громади взяла участь у велоподорожі «Моя земля – земля моїх батьків» до найвищої точки Волині- 292,5м.н.р.м (неподалік села Брани), яку організували КЗ «Центр надання культурних послуг» спільно з відділом освіти, молоді, спорту та охорони здоров’я Мар’янівської селищної ради. Поїздка розпочалась хвилиною мовчання, покладанням квітів до банера нашим загиблим захисникам.

З Мар’янівки молоді дівчата та хлопці попрямували маршрутом через Борочиче- Борисковичі, де на найвищій точці зустрілись з молоддю села Широке.

Мета заходу: популяризація здорового способу життя, активного відпочинку, вивчення історії, традицій рідного краю.

Бажаємо молодим дівчатам та хлопцям мирного неба, здійснення мрій та бажань.

Нехай цей день наповнить серця молоді надією, оптимізмом та вірою у Перемогу!









Слава Україні! героям Слава!

 

За ініціативи КЗ «Центр надання культурних послуг Мар’янівської селищної ради» та молодіжного ансамблю «Світанок» в переддень Дня молоді, 11серпня, в клубі с. Цегів відбувся благодійно-мистецький захід присвячений воїнам, які виборюють волю та незалежність нашої держави, захищаючи нашу землю від російського агресора.
Українська молодь хоче всьому світу продемонструвати свою позицію, розповісти про свої мрії і сподівання і виразити свою підтримку воїнам Збройних Сил України.
Молодь, діти і дорослі хвилиною мовчання вшанували військовослужбовців ЗСУ, які загинули за Україну та мирних жителів, що стали жертвами терористів.

На заході звучали пісні про Незалежну Україну, про незламних і нескорених наших захисників, про життя народу, його шляхи до перемоги, його почуття та переживання.
Після мистецького заходу присутні відвідали благодійну ярмарку, де мали змогу придбати смаколики, виготовленні дбайливими руками своїх односельчан,а діти частувались солодкою ватою та приймали участь у розіграші  лотереї.

Щиро дякуємо  учасникам, гостям , всім хто долучився до нашого благодійного заходу, і таким чином підтримав наші Збройні Сили України.Всі ми разом зібрали суму 22 тис.408 грн.,які переданні на придбання приладу нічного бачення для нашого воїна.



Всім бажаємо мирного неба над головою і щоб швидше завершилась ця клята війна.

Слава Україні! Героям Слава!