понеділок, 8 липня 2024 р.

Шляхами рідного краю.

 

    5 липня 2024 року читачі Мар’янівської селищної бібліотеки та активні учасники масових заходів, а також діти ВПО  взяли участь у квест – подорожі «Шляхами рідного краю».

   Почалась подорож в 9.00 – хвилиною мовчання за загиблими у російсько-українській війні та покладанням квітів до пам’ятного знаку нашим захисникам.

   Далі, відповідаючи на питання козацького квесту , діти помандрували до Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви». Пізнавальна екскурсія перенесла малих мандрівників у козацькі часи, всі з цікавістю слухали про подвиги українських козаків  та ознайомились з експонатами музею. Схилили  голови перед останками наших славних предків

побувавши на Панахиді у Свято-Георгіївській церкві.

   Наступною зупинкою став наш Волинський ліс і квест « Чи знаєте ви свою країну?». Малі українці на відмінно справились з запитаннями і попали у  лісництво, де могли побачити і погодувати диких кабанів, фазанів та зайців.

А на червоних ягодах калини діти писали свої мрії, побажання для себе, своєї родини та для України. Найзаповітнішим бажанням усіх стало слово – МИР.

Усміхнені і задоволені подорожжю козачата вертались додому, співаючи українські пісні про нашу славну Батьківщину, про козаків та про наших захисників. Адже завдячуючи нашим ЗСУ  ми мали змогу цікаво і пізнавально відпочити.


 









Немає коментарів:

Дописати коментар