середу, 29 березня 2017 р.

Світлана Бояркевич. "Приречені на перемогу".

20.02.2017 року                                                            Презентація книги.

            Патріотизм - величний вияв нескінченної любові до рідного краю.Ми повинні пам'ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Вірність і мужність - ось головні риси героїв.
    Історія і сучасність України, українського народу – це твір героїв України, це діло людей, які віддали всі свої сили, і своє життя для добра Українського народу: його свободи і державності, могутності і процвітання. 
    Україна – це діло героїв, які поставили добро рідного народу понад свої особисті та будь-які інші інтереси і були вірними своїй ідеї до останнього подиху.   Україна не раз піднімалася з колін. Побита і ціла в ранах, та нездоланна для ворогів своїх, вона йшла ворогу під кулі, щоб захистити всіх своїх дітей. 
   Терновим шляхом дійшла Україна до сьогоднішніх днів.Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 роках на Майдані. Ця подія сколихнула весь світ не залишила байдужою жодної душі. Люди висвітлюють
 свої почуття  від цих  подій через картини, вірші, пісні, книги.
   Ми презентуємо книгу нашої поетеси Світлани Бояркевич «Приречені на перемогу». Сміливі, інтелектуальні, трепетні поетичні рими письменниці Світлани Бояркевич… Вони вкарбовуються в нашу свідомість, у новітню ментальність української нації… Вдумаймося в них!..




Немає коментарів:

Дописати коментар