четвер, 19 серпня 2021 р.

Мрія одна - мирна Незалежна Україна.

 Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Українці пишаються тим, що будують незалежну державу і духовно повертаються у родину народів Європи, виконуючи заповітну мрію багатьох поколінь українських патріотів. 

  З нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України Мар’янівська публічна бібліотека організувала для своїх читачів книжкові виставки :

Для дітей – «Квітне, мов калина, рідна Україна».Юні читачі  мають можливість ознайомитися з легендарною історією рідної Батьківщини, її мальовничими краєвидами, видатними українцями, а також малюнками своїх ровесників.

Та для дорослих – «Живи моя державо, Україно!»      

Матеріали якої висвітлюють тривалий шлях, пройдений нашою державою та перспективи розвитку України. Представлена література розкриває історію появи українського національного прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди. Ці книги допоможуть читачам зробити нашу далеку минувшину ближчою та зрозумілішою, усвідомити сьогоднішню боротьбу українського народу за вільний вибір майбутнього, як продовження віковічної боротьби наших предків за волю.

Усіх бажаючих запрошую до перегляду.









Немає коментарів:

Дописати коментар